958 92 011

NETOVO INNGÅR
PARTNERSKAP MED BRELLA

B2B Matchmaking

Totalpakke

B2B Matchmaking eller «Forretningsdating» på godt norsk er på full fart inn over hele Europa. Flere og flere arrangementer tilbyr nettverking til sine deltakere og rapporter sier at dette gir de fleste deltakerene større merverdi for brukt tid og penger. Vi ønsker å være i front av teknologi og innovasjon og gjennom vårt nylig inngåtte partnerskap med Brella kan vi tilby et godt supplement til en allerede godt utarbeidet produktportefølje.

B2B Matchmaking

Men hva er B2B Matchmaking / Forretningsdating?

B2B Matchmaking handler om å knytte mennesker sammen. Det deles ut tusenvis av visittkort på arrangementer verden over, dessverre blir de fleste visittkort gjenglemt eller kastet underveis. Hva om det fantes en måte å booke møter med interessante profiler på forhånd av arrangementer? Brella løser dette ved at deltagerne oppretter profiler: hvem er dem – hva driver de med og hva er de på jakt etter. Deretter matches profiler sammen, eller hver enkel profil knytter seg opp mot andre profiler. Møter bookes inn i en kalender i løpet av dagen / uken, dette kan være 5 minutters møter eller lengre. Flere og flere arrangementer legger tilrette for at deltagerne kan nettverke i egnet rom for nettopp dette.

Skjermbilder fra Brella

Ønsker du å teste ut Brella til ditt arrangement eller at vi kjører en demo for dere?

Sammen med Jani i Brella ønsker vi gjerne noen pilotkunder på Brella, om du tenker at dette kan være noe for en av dine kunder. Ta kontakt med oss så får vi satt opp en demo for arrangementet.


 

Last ned presentasjon for Brella

Del gjerne