958 92 011

Medlem123 er en komplett skybasert løsning for medlemsadministrering. 

Medlem123 finnes i varianter for små og store lag og foreninger

Komplett medlemsadministrasjon

Moduler for interaktivitet med medlemmer og dynamisk presentasjon av organisasjon, interessegrupper, utvalg, medlemmer m.m. sørger for at man har høyest mulig kvalitet på informasjonen som ligger i medlemsdatabasen og/eller som publiseres på Internett.

Organisasjonsstruktur

Kurspoeng

Flerspråklig

Full oversikt

Medlem123 inneholder funksjoner og moduler for medlemsadministrasjon, registrering av nye medlemmer via nettsidene, fakturering av medlemmer i forskjellige perioder og til forskjellige medlemskategorier, e-­postfunksjonalitet for utsendelse av informasjon til enkeltmedlemmer eller grupper (flettet e-­post) og også for mottak av forespørsler fra medlemmer.

Integrert publisering og kurs/konferanseadministrasjon

Medlem123 kan benyttes sammen med NetEvent Core og Event123 for et komplett administrasjonssystem. I organisasjoner med flere nivåer kan tillitsvalgte kommunisere med «sine» medlemmer via Min Side. Fakturering kan settes som vanlig faktura, EHF og betaling med kredittkort.

Utviklet sammen med våre kunder

Medlem123 er utviklet i nært samarbeid med medlemsorganisasjoner, nettopp for det ene formål å løse de største problemene organisasjonene står ovenfor. Sammen med organisasjonene har vi i løpet av årene funnet fram til hvordan moderne nettløsninger kan utnyttes maksimalt for å forenkle medlemsadministrasjonen og forbedre medlemstjenestene.

Medlemsøkonomi

Medlem123 har meget kraftige funksjoner for økonomihåndtering (fakturering, kortbetaling og integrasjon mot regnskap). Økonomimodulen inneholder komplett reskontro hvor alle genererte fakturi og ordre lagres i systemet. Siden systemet har komplett reskontro vil integrasjon mot regnskap være enkel. Man har ikke behov for å registrere alle kunder / deltakere i regnskapssystemet, kun prosjektregnskap med inngående kostnader i tillegg til samlet omsetning m.h.t. påmeldinger.

Noen av våre kunder som bruker Medlem123

Ved hjelp av et integrert e-postsystem som bl.a. inneholder malgenerator for produksjon av flettebrev, kan man enkelt lage utsendelser som inneholder flettefelter fra medlemsdatabasen.

Be om demo

Ikke helt sikker på om Medlem123 er noe for din organisasjon?

Ta kontakt med oss slik at vi kan få satt opp en demo konto for deg, du vil da enklere se hvilken funksjonalitet våre systemet besitter.